Ei-olut-arvio: Crunk Juce

Crunk Juce
Valmistaja: 7th Street Brewing

Tyyli: Eldritch Horror
Alkoholia: 12%

Lyhyesti: Hyi.

Sain kyseenalaisen kunnian päästä maistamaan Crunk Jucea. Nimen on keksinyt räppäri Lil Jon jollekin omalle seokselleen, mutta tämä on ihan kaupallinen energiajuomayhtiön tuote. Kyseessä on energiajuoma-alkoholiyhdistelmä, jota myydään viinipullon (0,75l) kokoisissa tölkeissä. Vahvuutta on 12% ja käsittääkseni kofeiinia noin kahvikupin verran per tölkki. Varmaksi en tiedä, enkä oikeastaan haluakaan tietää. Kofeiini-alkoholi-yhdistelmähän on tunnetusti sellainen puolivaarallinen, etenkin jos sen kanssa liioitellaan, mutta sanotaan nyt suoraan, että jos joku Crunk Jucea juodessaan kuolee niin sen on ansainnut. Tämän tuotteen nauttiminen on niin hirvittävä idioottimainen virhe, että siitä pitääkin rankaista esim. juurikin kuolemalla. Valmistaajakin hävettää niin paljon, ettei firmalla ole edes webbisivuja. Tölkin kyljessä lukeva crunkjuce.com on myös poissa käytöstä.

Tölkissä itsessään lukee, että kyseessä on "Premium Malt Beverage". Kyllä. Premium. Mallaspohjainen tökötti tämä kuitenkin on, joten jos oluen määritelmä pistetään oikein kunnolla venymään ja paukkumaan niin Crunk Jucehan on siis olut. Sellainen amerikan slummeissa suosittu "Malt Liquor" henkinen aine maustettuna, mutta ei nyt lähdetä pilaamaan jalon juoman nimeä kuitenkaan. Energiajuomacocktail tämä on, sillä siisti. "Nautittavissa" oli kolmesta (?) mausta kaksi: Viinirypäle ja Vesimeloni.

Grape Crunk Juce on tumman violetti sillä tavalla millä mikään viinirypäle ei missään koskaan ole. Luonnottoman väriaineen pinnalta pölähtävään tuoksuun on käytetty kaikki tieteen kyvyt, jotta tulos olisi mahdollisimman keinotekoinen ja väärin kaikilla moraalin tasoilla. Tuoksu muistuttaa lähinnä yskänlääkettä, sokeria ja mädäntyneitä hedelmiä, jos ne kaikki olisi tehty muovailuvahatehtaassa. Maku seurailee tuoksua, olemalla lisäksi hävyttömän imelä. Alkoholi ei maistu lainkaan.

Watermelon Crunk Juce muistuttaa väriltään vaaleanpunaista pantteria. Haistettuaan juomaa alkaa epäilemään, että se onkin puristettu ko. piirretyn filmikeloista. Sen verran riehakas mädän viemäriputken ja sulaneen muovin seos aromissa vähemmän hennosti leijailee. Jouduin juomaan tämän halinallen selkäydinnesteen peittäen lasin suun kädelläni, muuten ei pystynyt. Maku on, kaveriani lainaten, melko epäeuklidinen. Sitä ei oikein voi kuvata kuolevaisten ihmisten kielten vajavaisella sanastolla. Oikeastaan vesimeloni - Crunk Jucea voi suositella juotavaksi ainoastaan jos on jo juonut tölkillisen tai viisi jotain toista crunkia ja on niin kujalla, ettei millään ole enää mitään väliä.

Nupin näillä saa sekaisin.

Hyviähän nämä eivät ole yhtään millään tasolla, mutta ihan periaatteesta pitää hieman arvostaa sitä kadotukseen tuomittua, muinaisen syvyyden pyörteissä nyrjähtänyttä mieltä, joka on tällaiset tuotteet pystynyt loihtimaan ja pakkaamaan ne tölkkeihin, joissa rehellisesti sanotaan, ettei juomassa ole mitään luonnollista.  Se on vaatinut kaikki modernin elintarvike- ja alkoholiteollisuuden voimavarat, että saadaan tehtyä 12% suht juotavaa ainetta, jossa ei maistu alkoholi lainkaan ja johon voi tuurilla kuolla. Ehkä tämä on jokin keino karsia väestöstä ne teinit, jotka ovat niin menetettyjä tapauksia, että menevät jotain tämmöistä juomaan. Alkoholia ja eugeniikkaa - Crunk!

Kommentit

  1. Pakko kommentoida näinkin vanhaa entryä, että puhut asiaa. Pääsin juomaan tätä tuon maagisen kaksi tölkillistä toissa vuonna, kaikki illan tapahtumavat eivät ole aivan selviä vieläkään, mutta ilmeisesti olen kontannut lumihangessa kolmatta tuntia taksia odotellessa.

    Kaikin puolin oiva aine hetkelliseen henkilökohtaiseen kadotukseen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jos odotat jonkinlaista vastausta, älä ole vässykkä vaan käytä nimeäsi.