Sessio #1: Yhteenveto


Ensimmäinen sessio-kirjoittelu on saatu maaliin asti. Vedän tässä yhteen eri blogien kirjoittelua. Näkökulmaa ja vitsailua keskarista tuli ihan miellyttävin määrin, hyvin monenlaisessa muodossa. Hieno homma! Toivottavasti tämä sessio-ajatus lähtee lentämään pidemmäksikin aikaa.

Yhteensä kahdeksan blogia osallistui tähän ensimmäiseen sessioon. Jos joku muuten kirjoitti ja jäi pois listalta, niin ilmoittele itsestäsi. Laitan linkin listaan.

Arde ei tällä kertaa arvioinut Arde Arvioi-blogissa, vaan kirjoitteli omia muistelojaan keskioluen parista, näkökulmaa kun on keskioluen vapautumisesta saakka, tai omakohtaista 80-luvulta. Arde kolkutteli keskarituoppeja kun olin itse vielä leikki-ikäinen, niin tämä oli mielenkiintoista luettavaa.

Helppoa Juotavaa "ulkoisti" kirjoitushomman ja teki keskarista pienen kyselytutkimuksen Olutkulttuuriseuran kera.

Keikyklubi puolestaan viritti tee-se-itse-ohjeet keskioluen "maukkaaksi" tai ainakin trendikkäämmän sameaksi muokkaamiseksi. NE-III-PL?

Olutkoira muisteli myös omaa historiaansa keskioluen kanssa ja ehkä vielä enemmän tietä mikä vei pois sen parista. Se kuulosti hyvin tutulta matkalta.

Olutmatkailijan Blogi muisteli Lapin Kulta -aiheista kohtaamistaan Itävallassa. Tutun kuuloinen kuvio tämäkin. Baarimikkojen reaktio juttuun on näköjään sama maasta huolimatta.

Tuopillinen, eli tämä blogi, tuumaili onko keskiolut oluttyyli.

Tuopin Ääressä sanoitettiin keskarihengessä uusiksi Tommi Läntistä. Tuota... Mitäpä tähän lisäämään?

Ölmönger, porukan englanniksi kirjoittava, esitteli keskioluen konseptin ulkomaalaisille tai suomea puhumattomille ja kruunasi jutun suomirockin keskiketterimmällä biisillä.

Vielä ei ole vapaaehtoista ilmoittautunut vetämään seuraavaa sessiota, mutta eiköhän se sieltä...

(Kuva: Harri Ahola / Helsingin Kaupunginmuseo / Wikimedia Commons)

Kommentit