Maku Brewing Golden Ale

Golden Ale
Panimo: Maku Brewing
Maa: Suomi

Tyyli: Golden Ale / Blond Ale
Alkoholia: 4,5%

Pisteet: 3/5
Lyhyesti: Hieman ohut, mutta maukas kevyt ale.

Maistoin tuusulalaisen tulokaspanimon Maku Brewingin oluet jo SOPPissa, josta jäi mieleen, että IPA oli hyvää, mutta Golden Alen kaksi versiota kaipasivat vähän runkoa. Festareilla maistelu on kuitenkin aina festareilla maistelua. Olut kun ei yleensä ole parhaimmillaan desin annoksena ison tuopin pohjalta, jonne se on kaadettu toisesta tuopista koska jaoimme kahden desin maistiaiset kaverin kanssa kahtia. Sen sijaan kokonainen annos kunnollisesta lasista, siitä saa jo paremman fiiliksen. Näppärästi panimon Golden Alea tulikin naapurin kauppaan.

Vaalean keltainen, samea. Tuoksu on todella miellyttävä. Raikas ja kukkaisen hedelmäinen, hieman hiivainenkin, mutta ei huonolla tavalla. Sitä runkoa tämä kyllä kaipaisi hieman. Ei tällaisen oluen mikään paksu kuulukaan olla, mutta hieman turhan ohueksi tämä menee. Maku mukailee tuoksua, muttei aivan pääse sen
tasolle. Hedelmää, sitrusta, pientä happamuuttakin. Humalointi ja katkeruus kohdallaan. 3/5

Join toisen pullollisen kanavoileivän kanssa vähän lämpimämpänä (ehkä n.15 asteisena) kun en jaksanut odottaa jääkaapin toimintaa. Rungon puute ei ole niin ilmeinen lämpimänä. Toimi sipulisen kanavoileivän parina aika hyvin. Ruokaolueksi ostanen toistekin.



Kommentit