Sosiaalinen Tuopillinen

No niin.

23.7.2004 Tein tilauksen Amazoniin, jossa oli mukana Michael Jacksonin "Great Beer Guide: The World's 500 Best Beers"

En muista, mutta oletan saaneeni sen noin viikko tilauksesta. Päätin sen päivän olevan tänään. Se on merkittävä päivä (minulle), sillä siitä päivästä katson varsinaisen olutharrastukseni alkaneen. Toki mielenkiinto ja kokeilu alkoi jo paljon aiemmin, mutta tuon kirjan myötä sille löytyi jonkinlainen suunta. Sitäpaitsi on kiva asettaa tarkka päivä. Juhlapäivä kun antaa näppäriä tekosyitä monelle asialle.

Lisäksi tämä blogi täytti juuri 920 päivää, mikä on myös usein juhlittu lukema. On on. Tyst nu.

Harrastuksen kymmenvuotisjuhla antaa tekosyyn seuraaville:
1) Juon tänään kypsytyshyllystäni jotain hyvää.
2) Suunnistan myöhemmin viikosta Jyväskylään (puolisattumalta) ja yritän uudelleen elää olutherätykseni ESB:n kanssa Brick'sin terassilla. Kätevästi siellä on ralli samalla. Se ei kiinnosta pätkääkään, mutta tekee varmasti helpommaksi päästä terassille...

...mutta ennen kaikkea:

3) Viimein luovutin jääräpäisyyteni ja perustin Tuopilliselle Facebook-sivun. Blogin omaa twitter-tiliä harkitsen vielä, mutta tässä vaiheessa FB riittäköön sosiaaliseksi mediaksi. Päivitän sinne nyt ainakin  uusista blogipostauksista silloin kun niitä tulee ja silloin tällöin twitterissä harrastamiani "mini-arvioita" ns. tien päältä ja ehkä muutenkin nopeita tunnelmia oluen äärestä. Muuten en tiedä, katellaan jos sinne keksii jonkin uniikin myytin.Käykää tykkäämässä!

Kommentit