Carlsberg Copenhagen

Copenhagen
Panimo: Carlsberg

Tyyli: Vaalea Lager
Alkoholia: 4,5%

Pisteet: -1/5
Suosittelen: Enkä suosittele.

Kaikkihan tuntevat Carlsbergin. Haluaisin esitellä teille Carlsbergin markkinointiosaston. He ovat laittaneet olutta kirkkaaseen pulloon ja kertoneet etiketissä sen olevan "A crisp refreshing beer brewed with all natural ingredients & cold filtered for purity".

Siinä on varosanoja kerrakseen. Jos olutta mainostetaan sanoilla "crisp", "refreshing", "cold filtered" ja "purity", niin voi arvata sen olevan mautonta. Jos se on asetettu sen lisäksi värittömään pulloon, joka ei suojele sitä auringonvalolta, niin voi uskoa sen olevan vielä mauttomampaa ja arvata, ettei sen tekijöillä ole mitään kunnioitusta olutta kohtaan.

Ostin pullon lähinnä huumorimielessä. Sainkin kokemuksen. Tämä nimittäin on ensimmäinen kerta kun törmään ns. "skunked"-olueen, eli sellaiseen jota auringonvalo on vaurioittanut.

Kaadoin tuopin, otin kuvan, nuuhkaisin. Hyi saatana. Oikeasti? Nuuhkaisin uudestaan. Hyi helvetti. Pyysin ystävää nuuhkaisemaan. Sama reaktio. Maku oli yhtä hirvittävä. Mitään oluen makua siinä ei sitten seassa ollutkaan.

Voisi tietysti sanoa, ettei se ole panimon vika jos olueen on tullut kuljetuksen aikana vika. Mutta kun olut on pakattu läpinäkyvään pulloon niin kyllä se oikeastaan on.

Carlsberg hei, haistakaa paska.


Kommentit