Paras taskulämmin kotimainen viinalager playoff! - Välierät ja finaali


Tervetuloa välierä- ja finaalilähetykseen!

Välieriinhän pääsivät parit

Sandels 7,5% Vahva ja Karjala 8,0%
sekä
Lahden Erikois Strong Lager ja Saimaa Vahva Lager

Kilpailijat on esitelty aiemmin, joten suoraan otteluihin.

Vaalea Konferenssi: Sandels 7,5% Vahva vs. Karjala 8,0%

Vaalean Konferenssin finaalissa on lähetysteknisiä ongelmia, sillä valokuvaaja ei päässyt näköjään paikalle. Karmiva idiootti.

Ykköslasin joukkue tässä ottelussa aloittaa matsin istumalla keskikentällä pahvilaatikossa. Sataakin vielä, niin ihan märäksi se menee. Sitä yritetään suojata foliolla, mutta ei tule mitään. 

Ykkösjoukkueen keskittyessä pahvilaatikkonsa paikkailuun, kakkosjoukkue kuljettaa pallon täysin huomaamatta perille rangaistusalueelle. Laitahyökkääjä vinkkaa maalivahdille, että "hei katos mitä tuolla pahvilaatikossa tapahtuu", jolloin maalivahti luonnollisesti lähtee keskikentälle. Pehmeällä kengän kosketuksella pallo siirtyy maaliin. Pöff. 1-0.

Pahvilaatikko-folio-suorittajat eivät löydä peliinsä mitään ydintä ja niinpä kakkosjoukkue toistaa temppunsa pari kertaa. 3-0. Sitten kakkosjoukkue lopettaa, koska on niin rauhallisen kiltti, ettei viitsi enempää nöyryyttää. Loppuaika pelataan mölkkyä keskiympyrässä.

Voittaja: Kakkoslasi eli Sandels 7,5%!

Vahva Konferenssi: Lahden Erikois Strong Lager vs. Saimaa Vahva Lager

Ykkösjoukkue huokailee alkueristä väsyneenä eikä mitäänsanomattomalla pelillä irtoa kunnon tilanteita, vaikka yritetäänkin makeilla rangaistuspotkuja erotuomarilta, mutta tähän tuomariin ei makeilu toimi. Ohutta näyttelemistä kaikenlaisen kaatuilun kanssa myös ilmassa, mutta kyllä se siitä sitten ihan peliksikin muuttuu. Pari heikohkoa paikkaa onnistutaan lopulta rakentamaan, joista syntyy yksi maalikin. 

Kakkosjoukkue vie huokailijoilta pallon ja lähtee miellyttävällä aktiivisella syöttelypelillä kohti rangaistusaluetta, eli suuta, jossa pehmeä kuti toisensa jälkeen lähestyy verkkoa. Kun niihin saadaan sopivasti katkeraa voimaakin taakse, lopputuloksena on kolme maalia. Tämähän vaikuttaa ihan oikealta ammattilaisten pelaamalta urheilulajilta, eli oluelta! Tulos siis 3-1 kakkoslasille.

Voittaja: Kakkoslasi eli Lahden Erikois Strong LagerFinaali


Sandels 7,5% Vahva vs. Lahden Erikois Strong Lager

Finaaliin lähdetään vahvasti lahtelainen ennakkosuosikkina. Se kun tuntui kaikista eniten ihan oikealta oluelta, vahvalta vaalealta bockilta. Konferenssit välierineen maistettiin viikon välein toisistaan, eli samana päivänä niitä ei ole maistettu ennen finaalia, joten toki Santulla on mahdollisuus yllättää. Sokosta ei koskaan tiedä.


Matsi onkin uskomattoman tasainen. Kumpikin puoli pelaa tylsää, mutta varmaa peliä, jossa pehmeän maltaiset moiskahdukset vain kaikuvat kun peliväline vaihtelee omistajaa. Kuviot ovat tuttuja jo alkueristä, joten ei palata niihin tässä. Joukkueissa on eroja, mutta ei merkittäviä heikkouksia.

Lopulta 0-0 tasapeli menee jatkoajalle ja toiselle jatkoajalle ja kolmannelle jatkoajalle ja neljännelle jatkoajalle (no mitä? ei tämä jalkapalloa ole, ihan hyvin voi olla neljä jatkoaikaa). Silloin viimein löytyy jokin erottava tekijä. Ykköslasin aavistuksen yrttinen hyökkäystyöskentely lopulta saa aikaan maalin, kun kakkoslasin jälkitilanteessa puolustaja on selvästi hieman liuotinta haistelleen oloinen. 1-0.

Voittaja siis ykköslasi, joka on...

Lahden Erikois Strong Lager

Onnea voittajalle!


---

En suosittele tämän toisintamista kenellekään. Ei nämä kovin hyviä oikeasti ole. Finalistit nyt just viilennettynä menee. Ostakaa sieltä 8% maitokaupasta mielummin jotain kunnollista sitten. Vaikka Orvalia tai jotain kotimaista pienpanimotavaraa.

Haluan tähän lainata loppuun kommentin vaimoltani, joka tarjoili oluet ja siemaisi siinä sivussa Koffin Stallionia: "Maistuu siltä miltä kuulostaa kun lyödään ihmistä lapiolla päähän. Tonks!"

Kommentit

  1. Sokkotesti on tietysti lahjomaton, mutta jotenkin olisin toivonut Lahden oluelle vähäisempää menestystä. Ei ole minusta tarpeeksi dekadentti tässä joukossa..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jos odotat jonkinlaista vastausta, älä ole vässykkä vaan käytä nimeäsi.