Blogin tila 2023

Perinteinen blogin vuositarkastus. Viime vuonna julistin puolen vuoden tauon, tänä vuonna en. Mennään siis kevyemmillä aiheilla.

Miten menee?

Tässähän tää. Olen päättänyt olla ottamatta Tuopillisen päivittämisestä mitään "päivitä tasaisesti, että lukijat eivät häviä" -painetta, niin siksi jutut tulevat varmaan vähän purskeittain ja epätasaisesti, mutta kyllä niitä sieltä pursuaa. Jos lukijat häviää, niin siinäpähän häviää. 

Vai lopetatko oikeasti lukemisen, jos ala-arvoista juttua ei puske joka tiistai just kello 15? Jos lopetat, olet epäkuntoinen ihminen. Mene korjaamolle.

Mitä luvassa?

Tuopillisessa on tänä vuonna luultavammin paljon lagerarvioita, koska on craft-lagerin vuosi 2023! KRÄFT! Tämä asia tarkentuu usealla postauksella ihan lähiaikoina. 

Lisäksi epätasaisesti voi pullahdella erinäisiä tuumailuja olueen liittyvistä aiheista, kun niitä tuntuu välillä tulevan ja pari luonnosta on jo tuolla venttailemassa parempaa syyniä. Lehtitieteessä kutsuvat niitä kai nimellä "thinkpiece", mutta kuulostaa liian hienolta minulle. Aivopiereskelyjä.

Luvassa myös (kaikki sormet ristissä) viimein matkaraportti New Yorkista, jonne piti mennä jo 2020 syksyllä, mutta jos tuo nyt huhtikuussa oikeasti onnistuisi tällä kertaa. Nyt muuten, perkele, covid jos taas alat riehumaan, niin tulen ja lyön. Kertomusta amerikoista varmaan aikaisintaan huhtikuun lopulla.

Kolme kaupasta -sarja elää sen mukaan mitä lähikauppaan ilmestyy. On siellä vielä pari panimoa, mitkä toimisi, kunhan jaksan tässä.

Alkon pruuvit eivät muuten suinkaan ole historiaa, en vain ole ehtinyt niihin paikalle, kun on ollut pahemmanlaatuinen viikottainen aikataulukonflikti niiden kanssa viime kuukaudet. Kevään osalta näyttää huonolta. Ehkä syksyllä?

Kaikki muut vakituiset postaukset ovat ns. herran hallussa. Vähemmän vakituiset ei edes siellä.

Mitä muuta?

Facebook teki taannoisella uudistuksellaan blogin FB-sivun ylläpitämisestä ihan persettä, etenkin puhelimella. Siksi en sinne ihan hirveästi päivittele. Uudet postaukset toki ja joskus jonkun linkin ehkä tuuppaan, niin siinä mielessä voi seurata.

Sen sijaan Instagramiin (@vogod) teen aina välillä erinäisiä olutpäivityksiäkin, koska se on helppoa. Sellaisia lyhyitä ja pinnallisia lässytyksiä kai ne pääasiassa, niin kuin siellä uuslukutaidottomien kehdossa kaikki muukin on. 

Mastodonista löytää myös (@vogod@mstdn.social). Kovin aktiivinen en siellä ole ja päätin käyttää sitä pääosin englanniksi ihan vaihtelun vuoksi. Twitteriä en enää päivitä, tosin blogipostaukset menee linkkeinä automaattisesti. 

Mitään muita sosiaalimedioita en käytä ja yritän itse asiassa vähentää noista yllämainituistakin pois kaiken ylimääräisen, paitsi sieltä instagramista ehkä. Untappd ei tee hyvää oluelle. Jodel ei tee hyvää ihmiskunnalle ja internetin vois muutenkin räjäyttää (jos multa ei menis samalla työt).

Näillä fiiliksillä internettunnelmiin vuoteen -23!

Kommentit